Skultéti-Szabó Katalin

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus

Vezető pszichológus, klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus.

Szeretettel üdvözlöm!

A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, mint okleveles pszichológus végeztem. Klinikai szakpszichológus a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának Szakpszichológus Szakképzése elvégzése után lettem. Diplomám megszerzése óta, több mint 10. éve folytatok felnőttekkel és gyermekekkel pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás munkát. Munkatapasztalatomat pszichoterápiás osztályon, nevelési tanácsadóban és pszichiátriai osztályon szereztem. /Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, Bajcsy-Zsilinszky Kórház Rendelőintézet Pszichiátriai Osztály, Józsefvárosi Nevelési Tanácsadó, 1. számú Pest megyei Szakértői Bizottság, Ferencvárosi szakrendelő/.
Manapság szívesen tanítok pszichológusokat a Károly Gáspár Református Egyetemen és ügyelek arra, hogy folyamatosan képezzem önmagam, karban tartsam tudásomat. Ebben az évben hivatalosan szexuálpszichológus is lettem.

Amiben segíthetek:

Érdemes hozzám fordulni, ha önértékelési zavarral, munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémáival (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.) küzd.  Azokat a klienseket is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.) vagy „csak” egészen egyszerűen nehéz élethelyzetben vannak.
Ezen kívül még foglalkozom lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémákkal, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb., szorongásos panaszokkal, valamint hangulat- és evészavarokkal illetve a szexuális élet zavaraival is.

Szemléletem szerint mégis az a legfontosabb, hogy ne a módszer uralja terápiát, hanem a közöttünk lévő KAPCSOLAT.

www.skultetiszabo.hu

Budapesti pszichológus, pszichológus budapest, pszichológus Budapest